2017. május 28., vasárnap

Hatsan Striker Edge légpuska, légfegyver - Jelenlegi ára: 42 990 Ft

Megjelent a Hatsan legújabb csőtörős modellje a Striker Edge! A korábbi Hatsan modellekhez képest ez a változat jelentős formaváltáson ment keresztül. Ennek köszönhetően a puska vonalai nagyon tetszetősek lettek. A módosítás szerencsére nem járt teljesítmény csökkenéssel! A könnyű kis légfegyver teljesítménye vetekszik a brutális nagytestvérekével, azonban méretei jelentősen kedvezőbbek! Alacsony tömege miatt fiatalok számára is megfelelő választás. Tetszetős megjelenésű tusa, kényelmes fogást biztosít. Hobby célra ajánlott légfegyver.
Már Vortex gázrugóval szerelt változatban is kapható! A gázrugó előnye, hogy a fegyver teljesítménye pumpával egyszerűen beállítható a kívánt értékre. Működése halkabb, kisebb hátrarúgást eredményez, nincs rezonancia!
A Hatsan fegyverek egyre elterjedtebbek hazánkban és az európai piacon, mely a megfizethető árú és jó minőségű termékeknek köszönhető. A Hatsan légpuskák belső szerkezeti elemei, több gyártó légfegyverével ellentétben nem tartalmaznak műanyag alkatrészeket, ezért sokkal tartósabbak és erősebbek is. Ezek a fegyverek sokkal jobban tuningolhatók, mint számos modell!
Műszaki adatok:
- 4. 5-ös és 5. 5-ös kaliber
- Tetszetős kialakítású műanyag tus, mely ellenálló az időjárási viszonyokkal szemben és kemény felülete nem karcolódik
- TruGlo fénygyűjtős irányzékok
- Gyári teljesítmény: 4. 5-ös kaliber esetén 305 m/s
                                   5. 5-ös kaliber esetén 245 m/s
- Jelenleg 7. 5 J alatti csőtorkolati energiával rendelkezik!
- Hossza 1100 mm
- Cső hossza 456 mm
- Tömege 2900 g
- Automatikus biztosítás véletlen elsütés ellen
- 11 mm-es szereléksín a távcső részére
A fegyverre 1 év garanciát vállalok! Szállítás azonnal raktárról! A fegyverhez lövedék, távcső és számos további kiegészítő is rendelhető!


Jelenlegi ára: 42 990 Ft
Az aukció vége: 2017-06-18 10:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése